27 iun. 2009

Meltenism manelar ipocrit

Sunt din ce in ce mai scarbit de majoritatea romanilor.

A murit singurul artist revolutionar care practic a reinventat muzica, Michael Jackson.

Binenteles, meltenii si ipocritii din romania acum se gandesc cum sa scoata bani din asta.

Sigur se va gandi cineva sa faca concerte "in memoriam" cu oameni ( nu artisti ) de genul Anda Adam,Lili Sandu si alti multi altii.Habar n-au sa cante, daramite sa faca concerte! Lame!

Cativa chiar vor sa promoveze albumele lui, in pliante de oferte publicitare... Lame!

Tricouri, sepci, bandane...Lame!

Lasati omul sa se odihneasca in pace.A incantat o lume intreaga cu opera lui si va continua probabil pana la disparitia oamenilor de pe pamant. El, Beatles, Queen si inca foarte putini ( din pacate ) ARTISTI in adevaratul sens al cuvantului.

Nu mai spun ca toate persoanele care pana acum habar n-aveau de muzica lui s-au trezit triste, demoralizate, mahnite, de moartea lui MJ. Cat de ipocrit poti sa fi sa afirmi ca nu ai putut sa dormi toata noaptea si ai plans incontinuu cand ai auzit vestea decesului cand de fapt nici nu stii despre ce vorbesti. Nu asculti MJ, nu ai ascultat, nu vei mai asculta pentru ca nu te interseaza! Haoseri din toata lumea s-au trezit ca vor acuma sa asculte Jackson, dar pana acuma de ce nu o faceati?

Dupa cum bine a spus un prieten: "Is Dead, Is Good" . Abia dupa disparitia lui, artistul intra si in urechile ipocritilor. Si as putea sa mai continui dar...destul acum.

The king si dead. Long live his music!