6 feb. 2009

"Si mai duceti-va in ... "

O sa ne ducem "la gara", pe trotuare, pe "copca" , "cu pluta", "la nebuni". Si nu ma refer la Romania in general. Ma refer la faptul ca in momentul de fata mai bine stai acasa si mananci paine cu ceai "dementa" decat sa te duci la munca.In momentul in care nu mai poti sa spui NU ca vei suporta consecintele, in care trebuie sa "mai aduci de acasa" ca altfel suporti consecintele,cand trebuie sa te sacrifici fizic si psihic pentru firma in care lucrezi etc... Din ce in ce mai multi spun acelasi lucru : " mai hoooooooo mai frate cu exagerarile, dute-n .....!!!". Oricum nu ne respecta nimeni asa ca de ce inca mai alimentam orgoliile unor tampiti?

Nu trebuie neaparat sa dau nume de persoane sau firme ca "se stie , se stie".

DEX-ul spune clar ce fel de job avem, va aduc la cunostinta "fisa postului" si prezentarea locului de munca" :

SCLAV, -Ă s.m. şi f. Persoană exploatată şi lipsită de orice mijloace de existenţă, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân care îl socotea drept un obiect al său; rob

MIZÉRIE, mizerii, s.f. 1. Stare de extremă sărăcie, situaţie nenorocită, vrednică de plâns. 2. Ceea ce provoacă neplăceri, greutăţi, suferinţă, griji, necazuri.

Deci pentru toti jmecherii.....dute-n .... si pa pa pa pa!

2 comentarii:

Alexandra spunea...

As putea continua eu cu unde sa va duceti si despre ce firma e vorba...dar asta poate va fi dezvaluita altfel...in presa sau de ce nu la ITM!Sa fi dat afara pentru ca trebuie ca pe banii tai sa mananci, bei, mergi la munca in timpul tau liber...fara a primi vreo recompensa...e strigator la cer!!!
De ce nu plecam?
De ce nu plecam? De fraieri acum...dar in pricipiu din cauza sperantei ca poate va mai ffi la fel, din cauza atmosferei de odata, din cauza muncii depuse de-a lungul timpului, de dragul colegilor si de ce nu si a unor fosti sefi...din principii!
Si de ce nu..."Sa va mai duceti in"...si din partea mea!

Raven spunea...

"Duceti-va in"...si din partea mea.
Am trait o experienta unica sambata..nu credeam ca pot permite cuiva sa ma trateze ca pe un gunoi..si uite ca totusi am facut-o.
Am fost "sechestrata" intr-un depozit timp de 17 ore undeva pe un camp, pentru a face treaba altora,care pe noi nu ne-a ajutat niciodata si amenintata cu concedierea in cazul in care nu veneam a doua zi, lucru pe care l-am facut..acum astept consecintele.
Daca credeam ca ceea ce ne-a pus firma sa facem pana acum a fost bataie de joc de aceasta data ni s-a dovedit(in cazul in care aveam dubii) ca suntem sclavi carora li se fac mizerii fiindca le accepta.
Oare se merita sa induri, sa taci, sa suferi....?
Suntem prea ingaduitori si asta ne costa.
Asa ca...."Duceti-va in"....